pühapäev, 23. september 2012

Rebaste päev

Reedel oli Westholmis rebaste päev. Hommikul kell 5 üles, kostüümid selga. Kuue paiku tuli Maren meile, et viiul siia jätta ja ka riided vahetada. Koos läbi hommikuhämara Balta Hirvepargi poole. Laura pidi oma jumalale veel latte ostma. Coffe In polnud veel lahti, aga seest kostus hääli, niisiis koputasime uksele. Müüja pidi kreepsu saama, kui kolme punast kõrvade ja sabaga tüdrukut nägi :) Igatahes saime oma latte.

Hirvepargis toimus põhiline rebaste lögastamine. Valati majoneesi, õli ja jahuga üle, värviti nägusid. Saime kõiksugu löga täis kile peal liugu lasta, grupikallit teha. Tagasiteeks kooli seoti minu ja Mareni jalad põlve kohalt kokku. Päris tore oli... Osad olid neljakesi kokku seotud. Laural läks veel keset kooliparki kast katki, nii et kõik ta asjad lendasid maha.

Koolis pidime vastavalt traditsioonidele käima ainult mööda rebastele mõeldud teibiga märgistatud rada. Aula ees pidime pingi alt läbi roomama; rajalt maha astuda ei tohtinud. Vahetundidel olid võistlused ning A ja B klasside laulude-lippude esitus.

Päeva lõpus saime diplomid, et oleme täieõiguslikud Jakob Westholmi Gümnaasiumi gümnasistid. Ja 10.B võitis kogu päeva jooksul toimunud võistlused! :) Mõnus kalahais oli lõpuks kooli peal.

***

Hetkel Smilers - "Nii Sind Ootan".

Kommentaare ei ole: