pühapäev, 2. detsember 2012

FLL Lõuna-Eesti voor

Laupäeval käisin issiga Tartus kaasas, kus toimus FLLi teine Eestisisene voor. Olin Liisi ka kaasa kutsunud, kuna see toimus AHHAA keskuses ja seal oleks koos toredam olnud. Kell üheksa panimegi Tallinnast ajama. Autos tegime Liisiga ka natuke lühikeseks jäänud ööund tasa.

AHHAAs oli esimene tund-paar väga tore. Vahepeal käisime ja stuffisime end lõunasöögiga. See teine portsjon vanillipudingit oli ikka liig mis liig - pärast mõlemad oigasime ja ei suutnud püsti seista. Tagumise saali olid nad AHHAAs täitsa ümber vahetanud. Nüüd olid seal mingid kosmoseteemalised asjad. Kui aus olla, siis mulle meeldib Tallinna Energiakeskus rohkem kui AHHAA. Seal on rohkem teha... AHHAA tundub pigem natuke väiksemate laste koht, mitte gümnaasiumiõpilastele.

Vahepeal vaatasime siis robosid ka. Seal oli ikka päris väikseid lapsi, kes osalesid, pani lausa imestama, et kuidas nii pisikesed ehitamise ja programmeerimisega hakkama said. Robotimängu võitjaks tuli üks perekond-võistkond Robokunnid. Ja tort, mida lõpus pakuti oli väga hea, sõime seda lausa mitu tükki.

Äärmiselt rahule jäin kogu päevaga. Koju jõudes olin enam-vähem surmväsinud. :)

Kommentaare ei ole: