neljapäev, 9. jaanuar 2014

To be or not to be...

... - that is the question.
 
Kohe kui kooli tagasi tulin peale vaheaega, läks siin hulluks. Viimasel ajal on nii palju juhtunud ja olnud ja see läheb samamoodi edasi. Ma lähen vist varsti hulluks. Esmaspäeval oli inglise keeles kontrolltöö, aga ma käisin eesti keele olümpiaadi koolivoorus, mis tähendab, et sain kohe esimese päevaga endale järeltöö. Teisipäeval oli bioloogias töö. Kogu materjal oli 3 nädalaga unustatud. Eile oli ajaloos töö. Täna oli inglise keeles jutustamine ja terve vihikulehekülg sõnu õppida. Homme on inglise keeles etteütlus.
 
Esmaspäevaks on Hamleti monoloog "To be or not to be" pähe (inglise keeles ja sõna-sõnalt!!!) ja "Tõde ja õigus" raamatutöö. Kolmapäeval jälle inglise keeles töö + järeltöö. Neljapäeval Hispaania keeles töö. Reedel füüsikas töö. Ma suren!!!
 
Muudest muudatustest nii palju, et meil tuleb kooli YouthPreneur projekt e viis nädalat käivad meil tundides projekti läbiviijad ja räägivad meile ettevõtlusest jms. Esmaspäeval on esimene kord, näis siis, mis saab. Samuti tuleb meie kooli ka nüüd see eÕpilaspilet e kaardisüsteem. Välisukse juures, sööklas ja riietusruumide juures on juba kaardipiiksutajad olemas.
 
Loodan, et millalgi natuke kergemaks ka läheb. Kobin nüüd Hamleti monoloogi tuupima.

Kommentaare ei ole: