reede, 5. juuni 2015

"Meheks iial sa ei saa, kui pole olnud ajateenija."

...nii kõlavad Terminaatori laulusõnad :)

27. mail sai Marttist ajateenija asemel reservväelane. Nii et kui sõda tuleb (ptüi, ptüi, ptüi), on ta miinipilduja meeskonnaülem ja karjub "tuld!". Igatahes tähistasime reservi tagasihoidlikult koogiga :)

Esimene külastuspäev Kuperjanovi JVP-s (27.07.14); SBK

Suurõppus Siil

Lõpuks reservis!

Sama nädala reedel toimus Tartus kuperjanovlaste (moperjanovlaste) lõpupidu. Mina läksin ka Tartu, aga eeskätt eesmärgiga minna koolimeediakonkursi lõpuüritusele. Meie kooli raadio sai kooliraadiote hulgas 2. koha, Westpost peab aga järgmiseks kevadeks veel arenema, et esikolmikusse mahtuda. Millalgi sain kokku Lauraga, korjasime endaga kaasa veel Lotta ja Udo ning ühinesime Pirogovi pargis Marttiga. Peagi tuli ka Peep ja me rändasime kuuekesi mööda Tartut :)

Ilmselt Tartus käimise tõttu jäin ma aga haigeks, nii et laupäevahommikust kolmapäevani olin Martti juures palavikus-kurguvalus. Nüüd pole palavikust juba paar päeva haisugi ja kurguvalu on peaaegu taandunud.

Täna veetsin imelised viis tundi Kristiine keskuses, mille tulemusena sain endale 12. klassi lõpuaktuseks kleidi ja kingad. Ilusad. Kes näha tahab, tulgu lõpetamisele (18. juuni kl 16 - õnnitlemine u kl 17:30) või vaadaku peale aktust pilte, mis üles tulevad :)

Kingad said igatahes sellised (vihje: kleit ei ole kingadega sama värvi)

Martti sai omale suveks tööotsa laotööd tehes. Maria tuleb homme hilisõhtul/öösel Šotimaalt suveks Eestisse ning nädalavahetusel juba näeme! Tuleval teisipäeval on mul koolieksam ja samal päeval plaanis Tahkusele minna. Ja juba kahe nädala pärast lahkun ma JWG-st abituriendina ja saan vilistlaseks!

Yello nautis täna päikest

Kommentaare ei ole: