esmaspäev, 31. oktoober 2016

Nüüd olen Microsofti Partnertudeng

Sain poolteist nädalat tagasi rõõmustava kirja, et olen valitud uueks Microsofti Partnertudengiks (ametlikult siis MSP - Microsoft Student Partner). Kandideerimiseks tuli esitada avaldus ja seejärel käia Microsoft kontoris intervjuul. Kokku valiti üle Eesti vaid 12 uut MSPd.

Laupäeval oli meil siis uute MSPdega väike tutvumine ja esimene koosolek. Sõitsime Janari ja Cardoga Tallinnasse Microsofti kontorisse. Meile tehti väike tiir MS kontoris ning seejärel istusime konverentsiruumi. Seal saime üksteisega tutvuda ja palju naerda ning meile tutvustati ka esimesi üritusi, mis meil tulevad (samuti panime paika, kes mida novembri teises pooles toimuva Tehnoõhtuga seoses teeb).

Peale äärmiselt inforohket koosolekut suundusime Zelluloosi bowlingut mängima ja pitsat sööma. Mina suutsin kõik kolm bowlingumängu kaotada, hurraa! Aga see-eest lõpetasin ühe mängu täpselt 66 punktiga, mille peale sain töötajate käest tasuta jäätise. Igatahes oli meil megafun ja usun, et sellest tuleb üks ülimalt lahe aasta.

Uus MSP tiim (pildi napsasin MSP FB lehelt)

Kommentaare ei ole: