laupäev, 4. jaanuar 2020

Eelmise kümnendi viimasest aastast...

...2019 oli taaskord üks põnev aasta, samas jällegi võibolla ei toimunudki nii palju? Mõned mälestused siinkohal siis. Suvalises järjekorras, nii nagu pähe tulid.

Iirimaa. Käisime üle pika aja Marttiga koos taas reisil - Iirimaal. Piletid ostsime juba 2018.a sügisel, sest mul oli väga suureks unistuseks Riverdance'i etendust (uuesti) näha ja see oligi kogu reisi point. Muidugi oli muu reis ka ülimalt vahva!

Käisime EGEA Helsingil külas. Kõige põnevam reis Helsingisse, mis mul olnud on. Muidu on Helsingi ikka olnud kas a) läbisõiduks või b) lõbustuspargi külastamiseks, aga seekord nägime rohkem linna ja käisime kohtades, kuhu muidu ei satuks.

EGEA Helsingi käis külas. Hästi vahvad paar päeva soomlastega Tartus põnevaid asju tehes :)

Taimedega värvimine. Võtsin eelmisel kevadel sellist ägedat vabaainet ja see oli nii cool, õppisin käsitööalaselt palju uut ja huvitavat.

Käisin metsa istutamas. Selline põnev kogemus, polegi (vist) varem seda niimoodi teinud.

Elu esimene välipraks. Topograafias. Ja väga meeldis.

Kooliüritused. Sealhulgas Pannkoogiläbu, Must Reps, sügisene stiilipidu, Valge Reps jne. Hullult tegus (ja stressirohke) sügis oli, aga saime lõpuks kõigega hakkama ja tegelikult oli väga-väga tore!

Tikkimisvahetused. Osalesin mitmel rahvusvahelisel "secret santa" stiilis vahetusel, kus saatsime üle maailma üksteisele tikitud (ja ka muid) käsitöökingitusi. Väga armas :)

Praktika EGTs. Mis ma ikka oskan öelda - vahva erialane praktikakogemus.

Mamma 70. Korraldasime Liisuga Mammale pere seltsis toreda juubelisünnipäeva rohke söögi ja värgiga.




Kommentaare ei ole: