pühapäev, 6. juuni 2021

Männikjärve matkarajal

Käisime D-vitamiini püüdmas ja sääsepunne kogumas Endla looduskaitsealal. Ehk siis Samuel ja Laura kutsusid kaasa Männikjärve avastama ja pärast grillima-chillima. Rada oli nõks üle 7 km ehk just paras väike matk. Üle poole rajast kulges läbi metsa (ja mudamülgaste, mida leidus rohkelt), aga viimane osa oli laudteed mööda üle Männikjärve raba. Tegelikult tegime me rada tagurpidi läbi, aga mulle niimoodi sobis, sest raba on ükskõik missugusel matkarajal mu lemmikosa.

Metsas sääskedel külas

Raba keskel torni tipus

Nii vahva värviline ja laukarikas raba!

Päev oli täis päikest ja naeru ja sääski ja natukene tuli vihma ka, aga see ei seganud. Kõige tüütum oli pärast grillimiskoha otsimine, sest olime planeerinud seal samas lõkkekohas istuda, aga see oli juba hõivatud. Sõitsime siis mööda Jõgeva- ja Tartumaad ringi, et uut kohta otsida ja lõpuks jõudsime omadega Tartu piirile Tiksoja puhkekohta, kus saime oma vorste ja liha küpsetada ja kartuliputru ja salatit süüa. Kõhud olid küll megatühjad juba!

Samueli inseneeria lihakraami küpsetamiseks

Chill


Ja pärast mängisime paar mängu "Ainult ühte" ka, kus Samuel üritas oma liiga "geniaalsete" vihjetega meile sõnu seletada ("politsei" vihje oli "majonesa", mis jah, pärast oli kuskilt otsast isegi loogiline, aga mitte siis, kui sina oled see, kes peab sõna ära arvama :D).

Kommentaare ei ole: