teisipäev, 31. juuli 2012

Maal

Niiii... Pole väga ammu kirjutanud juba siia. Kaks nädalat olime just maal, nii et selle aja eest on vabandatud. Ma ei tea küll, miks ma enne seda ei kirjutanud...

Igatahes, maal oli hästi tore. Alguses olid suht kehvad ilmad, jahedavõitu ka. Aidakatusel käisid ka tööd kogu aeg, nii et päevaste õuetegevustega pidi kusagile kaugemale hoidma. Üks päev käisime musti sõstraid korjamas marjaaias, saime Alexiga ka tuttavaks, ühe ehitaja poiss oli, 9-aastane (või 10, ei mäleta enam). Aitas meil marju korjata natuke ja pärast mängisime toas reisi ümber maailma.

Korra käisime Vändras Krissu juures ka, see oli tore. Mõnus rattasõit ka, 17 kilta sinna umbes. Tegime kartulisalatit koos ja rääkisime juttu. Poes käisime ka mitu korda, kuskil 4 vist. Ja niisama rattaga sõitmas. Ja ujumaaaas :P Laupäeval oli 31 kraadi sooja, nii et mõnus värskendus jões oli väga tore.

Vahepeal aitasime vanu aidakatuse tükke ära koristada ja puukuuri ja lõkkeplatsile viia ja lauda tagant mingeid vanarauakolakaid koristasime ka.

Ja täna siis koju, koduteel selgus veel üks ülla, sellest teen eraldi postituse juba.

Millalgi tuleb video ka. Pilte maa-elust:








Kommentaare ei ole: