teisipäev, 31. juuli 2012

Red Hot Chili Peppers

Maalt koju sõites saime rohkem infot tänase Red Hot Chili Peppersi kontserdi kohta, kuhu me ka piletid saime ^^ Ramses oli armas ja lasi mul ja Laural minna, kuna pileteid oli ainult kaks.

Ruttu koju, kiire riietevahetus ja siis ratastega Lauluväljakule. Vihma sadas, tore. Õnneks olid vihmakeebid kaasas, Laura pani oma selga ka. Saime cocacolat ka, juhuu. Igatahes kuskilt infoletist öeldi meile, et rattaparklat ei ole, niisiis panime rattad kiivritega aia külge. Pärast nägime rattaparklat ka muidugi.

Kontsert oli megalahe :P Kohe alguses (kui soojendusbänd, The Vaccines, alles mängis) käisime Lauraga vetsus ka, et pärast ei peaks käima. Trügisime siis kuskile rahvasumme vahele, saime üsna ette ka, aga mingid pikad düüdid jäid ette ikkagi -.- Vahepeal liikusime nats ka, aga siis sattusime mingite purjus lätlaste kõrvale, kes ei suutnud kuidagi püsti seista ja vajusid pidevalt meile ja teistele otsa. Mingi hetk ei tahtnud enam nende püstiseismise tugi olla, nii et läksime ära sealt.

Vahepeal jalutasime ringi, vahepeal istusime Laura vihmakile peal Lauluväljaku mäel ja vaatasime kontserti. Vihma tibutas enamus ajast. Nii armas oli, kui bänd pühendas ühe laulu kilpkonnadele. :)





Kommentaare ei ole: