esmaspäev, 26. jaanuar 2015

Book invasion

Sel nädalal olin kõik päevad peale esmaspäeva kodus köha tõttu. No nii tüütavaks muutub see juba, olen üle kuu aja köhinud. Reedel siis käisin viimaks arsti juures. Tehti vereproov ja anti mingid kahtlased kapsulid, mida enne sööki tuleb võtta.

Martti jõudis koju alles suhteliselt hilja, kuna neil oli lahingpaarides orienteerumine alates kl 15st. Martti paaril läks selle läbimiseks suht kaua... Ja "tublid" poisid jäid mingi lollusega kaptenile vahele, mis tähendab, et järgmist linnaluba võibolla ei näe mõnda aega.

Laupäeval tegime toimetustepäeva. Käisime Kadaka selveris lõngatuuril - saan nüüd jälle hullu moodi kududa! Siis napsasime Räägust friikaid ja läksime Kristiinesse, kust Martti ostis omale autolaadija telefonile ja akupatareisid. Raamatupoes käisime ka raha raiskamas. Õigemini kulutamas, kuna raamatute ostuks kasutatud raha pole kunagi raisatud või maha visatud :)

Minu "to-read list"; kuus ülemist ostsime laupäeval.

Käisime Lagedilt ka läbi, kust Martti ja ta vanaisa toimetasid auto kallal ja mina otsisin Martti kadumaläinud käekella, mida aga ei leidnud. Õhtul tegime veel süüa ja vaatasime "Marley and Me"-d.

Ja täna mängisime Ionaga 4,5h Minecrafti. Lõbus oli. Järgmine kord näeme üksteist suvel alles...

Kommentaare ei ole: