neljapäev, 8. oktoober 2015

AKI rebaste ristimine

Jõudsin äsja koju, aga tahan kohe oma mõtted ja tänaõhtused kogemused kirja panna, enne, kui detailid meelest ära lähevad. Panin Youtube'st mingi rahuliku hiina muusika käima, kuna peol sai seda metsikult röökivat diskot kuulatud küll ja küll ning muud moodi ei saa kummitavast "Massikommunikatsioonist" lahti, mida ma ei taha vist enam eales kuulda.

Enne retsi kodus

Õhtu algas kell 19 kogunemisega Raekoja platsil purskkaevu juures. Pidime kõik endale ajalehtedest kroonid valmistama, mille külge läks valgest paberist silt kirjaga "MEEDIA '15". Seejärel vanuse järgi ritta ja kaheksaks meeskonnaks. Oma meeskonnaga pidime kümne minuti jooksul tegema võõraste inimestega nii palju selfie'sid, kui võimalik. Meie tegime 15 tk, aga parimatel oli vist 23 või 26 kanti neid.

Oma imelise ajalehekrooniga

Järgmiseks saime võistkonna peale ühe muna, mille pidime kuskil ära praadima (eeskätt siis mõnes kohvikus või söögikohas). Meie tiim lagunes veidi ära, kuna otsisime kõik kohta, kus inimesed oleks nõus TÜ tudengihakatistele ühe muna praadima, aga lõpuks meil õnnestus see kuskil ära praadida.

Seejärel saime kirjaklambri ja ülesande vahetada seda võõraste inimestega muude asjade vastu, et lõpuks oleks meil midagi sellist, mida kõlbaks Marju Lauristinile kinkida. Samal ajal pidime suutma maha müüa ka oma praemuna. Me lagunesime kaheks - kolm tükki üritasid praemunast lahti saada ja teised kolm asjadevahetusega hakkama saada. Mina läksin koos kahe tüdrukuga kirjaklambrit pakkuma.

Meie vahetus nägi lõpuks välja selline:
Kirjaklamber -> patsikumm -> kaks sigaretti -> tikutops ja välgumihkel -> tikutops ja papptops -> veepudel ja korrektuurpliiats -> veepudel ja roos

Mõnel rühmal õnnestus saada lõpuks lausa veiniklaas. Aga samas leidus vahetuste hulgas ka nt üksik põrandaplaat ja hunnik kehakoorijate ja kreemide testreid.

Siis tegime kaubamaja juures suure ringi ning võimlesime veidi ja seejärel sõitsime bussiga Prisma juurde. Buss oli pisike ja bussijuht näitas küll, et sildil on kirjas, et buss on mõeldud kuni 16 reisijale, aga ütles, et kui me end viiekümnekesi suudame ära mahutada, siis lasku me käia. Mahtusime küll ja 3-4 muud reisijatki mahtus ära. Terve tee üürgasime "Massikommunikatsiooni" laulda. Kujutan ette, et bussijuht sai küll toreda elamuse :)

Prisma juures laulsime veel mitu korda laulu läbi ja siis jalutasime 5min Lauristini kodu juurde. Kahjuks teda ennast kodus polnud, aga Peeter Vihalemm tuli meie imelise lauluoskuse peale õue ning andsime talle kõigi rühmade kogutud kingitused (kirjaklambri vastu vahetatud asjad) kotiga üle ning ta andis meile vastu kotiga pirne ja komme ning ütles tervitussõnad instituudi poolt.

Seejärel bussiga peole, kus tegime veel mõned mängud (riietest keti moodustamine, mündi edasiandmine kõhu peal jms).

Yup, nii näeb välja AKI riieteketi tegemine

Fabulous

Kommentaare ei ole: