esmaspäev, 16. oktoober 2017

Ilusa ilma pühapäev

Hommikul ajasid mind üles päikesekiired. Mida? Jep, päikesekiired! Selle pideva vihma ja tuule vahele oli sattunud üks imeilus sinise taeva ja päikesepaistega päev. Sellist päeva ei tohtinud ju ometi raisku lasta! Vaaritasin hommikusöögiks grillvõileibu (mille käigus suutsin ma vähemalt poole juustust laua külge sulatada) ja olimegi valmis õueminekuks.

Kuna temperatuur polnud siiski just kõige soojem (12 kraadi), võtsime kõigepealt Coffee In'ist mõnusad joogid. Tõsi küll, mina ei võtnud sooja jooki... Aga hea oli mu kohvijook sellegipoolest! Läksime üle äsja avatud Kaarsilla ja jalutasime mööda ilusat pargialleed Emajõe ääres.

Täpselt nii kaunis oli ilm terve päev

Jõudsime juba Vabaduse sillani, sealt üle ja edasigi, kui tuli meile mõte osta poest üks saiapäts ja saiatükke partidele visata. Me polnud kumbki seda vist lapsepõlvest saati teinud ja see tundus nii tore. Parte Emajõe peal jätkus küll ja küll. Mõeldud-tehtud! Käisimegi ruttu Konsumis, jätsime sinna 41 senti ja tulime saiaga tulema.


Nii vahva oli! Parte oli seal ikka palju. Nad vahepeal läksid seal kaklema ka, ei tea, kas saia või millegi muu pärast. Samuti istus seal samas üks vares, kes üritas partide eest saia endale napsata. Ta oskas sellist trikki, et kui saiatükk alles kukkus, siis haaras ta selle õhust noka vahele ja istus seda mugima.

Suur Partide Saiasõda


Õhtuks ostsime omale natuke jäätist ja tegime mõnusa filmiõhtu. Vaatasime "Now You See Me" ja sama filmi teist osa ka. Tegu on lausa geniaalsete filmidega! Mulle küll meeldis esimene osa natuke rohkem, kuna see oli veidi arusaadavam - teine osa oli hästi täis topitud igasugu kraami ja pisut jäi segaseks. Igatahes soovitan soojalt!

Väike video meie mõnusast päevast

Kommentaare ei ole: