laupäev, 11. juuni 2022

Esimesed grillid

Kuna suvi on ikka grillimise aeg, siis olime veendunud, et üks asi, mille me kindlasti endale sel aastal soetame, on grill. Me ei tahtnud seda kõige tavalisemat ufot, samas ei soovinud me mingit üliuhket ja kallist atribuuti, sest mingeid suuri grillmeistreid meist ilmselt ei saa ja see poleks lihtsalt otstarbekas. Üheks tingimuseks oli meil see, et kindlasti peab grilli küljes olema mingi (kasvõi väikene) lauake/riiul, kuhu saab kaussi, vorstipakki või grilltarvikuid asetada. Samuti tahtsime, et kaas käiks hingedega, mitte poleks pealt lihtsalt ära tõstetav. Niimoodi saigi valituks Jupiter.

Nüüd jõudsime siis nii kaugele, et proovisime selle grilli ära ka ehk andsime suvele avapaugu. Jäime grilliga väga rahule ja liha tuli megamaitsev!




Mõned päevad hiljem saabus meile külla Liisi, kellega tegime ka esimese väikese aia/grillipeo. Olime ostnud endale väikese valge kokkupandava puust laua, mille viisime maja taha terrassile. Martti oli grillmeister ja meie Liisiga tegime mõnusa salati ja katsime laua. Ilm oli ka hästi ilus ja meil oli väga lõbus.

Kommentaare ei ole: