kolmapäev, 1. veebruar 2012

Fantaasia on teadmisest tähtsam. - A. Einstein

Viimaks ometi jälle blogisse!
Pühapäeval käisime DG One'is ujumas. Tore oli, lõpuks olime kõik väsinud ja näljased... Siis poodi süüa ostma.

Esmaspäeval oli inglise keele eeleksam (Prelim siis). Alguses Regi'sse ja siis aulasse, kus oli mingi sada lauda. Eksami esimene osa oli Close Reading - oli antud mingi artikkel, mida pidi siis analüüsima ja küsimustele vastama. Päris keeruline. Oli mingi tervislikust toitumisest jne. Siis oli 1.5h vahet, kus tšillisime niisama Euani, Sami ja Eriniga. Siis eksami teine pool - esseed. Endale tundus, et sain suht normaalselt hakkama nendega.

Eile oli matas eksam. Jällegi Regi ja siis esimene pool eksamist. 45 minutit. Esimene osa oli küll elukerge. Jälle mingi üle tunni aja vahet ja siis teine osa. Selle lõpetasid Higheri omad enne kui Int 2 omad (mina ka Int 2). See oli keerulisem, mõnede ülesannete juures pidi ikka kõvasti mõtlema, mida teha. Suutsin kõik ära teha, loodan, et õigesti ka.

Täna oli päris lõbus päev. Põhimõtteliselt peaaegu terve päev olin Sami, Erini ja Euaniga. Lõuna ajal tegime mingeid gay porn'i nalju... Kahtlane. Kehaline oli kaka ainult. Pea valutas jubedalt ja ei suutnud midagi kaasa teha. Ega me midagi erilist tegema pidanudki, lihtsalt kiirkõndi Thornhillis jälle xD

Okei. See vist kõik selleks korraks. Ciao!

1 kommentaar:

Maria ütles ...

loodan, et sul läks eksamitel hästi!! :D seda uut teksti on natuke raske lugeda muidu xD