reede, 3. veebruar 2012

Lambapepu ^^

Täna tegin hommikusöögiks omletti riivjuustuga, nämma. Koolibussiga jälle, hakkangi vist bussiga käima nüüd.

Koolis oli suhteliselt igav mõnes mõttes. PS-is lugesin tund aega "City of Flowers" ja kui see läbi, sai siis teise tunni lugesin järgmist osa - "City of Secrets". Vahetunni veetsin Mr Docherty klassis nagu tavaliselt. Sam, Euan, Lorna ja veel paar tükki olid ka seal. Erin paneb poppi koolist vist xD

Inglise keelest oli täna nii palju kasu, et tegin järgmise nädala matemaatika kodutöö ära. Muidu saime jälle niisama olla, sest osad olid eksamitel ja ei hakanud uut osa võtma.

Lõuna ajal passisin jälle Doci klassis. Mingi kuhi inimesi tuli kokku. Megan ja Kieran hullult flirtisid. Kas seda kuskil privaatsemas kohas ei tahaks teha?! Sain Samilt ka kinnitust ühe asja kohta, mida juba ammu kahtlusasin.

RS-is käisime (jälle) lammaste tagumikke villast puhtaks ajamas. Mulle juba kolmas kord, mõnele alles esimene (olime kahes grupis, mina olin Samantha, Craigi ja Matthewga) kord. Põhimõtteliselt siis, puhtaks tuleb ajada terve saba ja kintsud tagant. Sellise hästi tugevalt vibreeriva värgendusega. Pärast terve käsi surises. Esimene kord, kui kunagi käisime, sai igaüks teha ca 10-12 lammast, seekord sai igaüks ainult 2 xD Tore oli oma äsja puhtaks pestud boiler suit'i nende kakaste kummikutega samasse kilekotti panna.


Kodus tegime Ionaga terve quornifileede paki ära omale. Ja pärast sõime veel pitsat. Ja Maris tegi toormahla ka. Nii armastan seda juba ^^

Kommentaare ei ole: