teisipäev, 6. märts 2012

Dumfries & Galloway College

Täna hommikul kl 7 äratus. :S Tavaliselt kl 8:10. Jube külm oli. Küte polnud ka sees. Värgid-särgid kokku kõik ja bussikasse.

Bussiga nr 236 siis Dumfriesi. Kesklinnas istusin Kolledži bussi peale ümber ja läbi ilgete ummikute siis koolini. Sinna jõudsin muidugi mingi 30-40 minutit varem niiet see aeg kulus niisama passides ära.

Siis lõpuks saime teistega koos klassi (juuksurisalongi) sisse. Alguses Roseann (õpetaja) niisama tutvustas olukorda ja siis tegime tutvust erinevate šampoonidega. Sidruni oma rasvastele juustele. Kookospähkli oma kuivadele. Jne. Siis saime igaüks omale ühe Pea ja pidime need ära leotama ja siis oma fööniga kuivatamise skille demonstreerima. Sain kiita (A)

Peale ühtteist millalgi oli vahetund 15 min. Käisin vetsus ja täitsin oma veepudelit. Siis edasi... Kuna me jagasime salongi ühe teise juuksuriklassiga, siis seal oli inimesi, kelle juukseid sai pesta. Igaüks saime kellegi, kelle juuksed ÕIGE šampooniga pesta ja siis kuivatada ja selle inimese stiili järgi soengusse seada. Kuna mulle sattus üks eriti lühikeste juustega naine, sain kõige enne valmis.

Tegin oma Peale lokke edasi. Kokku võtsid need lokid teiste tegemiste vahelt terve päev aega O_O Siis oli lõuna. Sõin oma müslibatooni ja jõin mingi kaks pudelit vett ära. Kõht oli päris täis.

Edasi ei teinudki midagi väga erilist. Teine klass pakkis end peagi kokku ja lahkus, meie saime tunni lõpus niisama iseenda juukseid sirgendada ja juttu ajada. Päev oli kokkuvõttes päris tore.

Anna tuli järgi mulle. Käisime Tescost läbi ja siis koju. Vahetasin riided ja võtsin paar asja ja siis kimasin läbi vihma Euani juurde. Ta aitas mul inkas ühte värki teha ja ma aitasin teda ühe projektiga, mis ka Eestit puudutab natuke.

Paraja energialaksu sain täna, ammu pole olnud päeva, mis oleks nii tegevusrohke. Täiega nautisin seda!! Oleks neid päevi rohkem... (A)

Kommentaare ei ole: