pühapäev, 25. märts 2012

Suvi tuli

Sundisin end ikka kirjutama, muidu läheb täiesti meelest ära.
Eelmisel laupäeval saabus siia Maria, kellel käisime kaks korda lennujaamas järel, kuna esimene kord selgus, et ta oli Amsterdamis oma lennukist maha jäänud Eesti lennu hilinemise tõttu. Igatahes, meie siinne aeg oli tore, pühapäeval käisime Dumfriesis (ilm oli niii soe!) ja šoppasime kõvasti. Sain omale uue 1000-tükilise pusle ja kaks raamatut ja Natasha Bedingfieldi CD ja veel asju. Charity shopid ruulivad ikka ^^

Koolis käis ka Maria kaasas, välja arvatud teisipäeval, kui ma Dumfriesi College'isse läksin jälle. Koolis oli tore, osad arvasid et me oleme õed, mis mõttes nagu... :D Rural Skills oli laheduuuus, nägime pealt, kuidas lambatalled sündisid. Ja neid pisikesi tallekesi oli seal nii palju. (A) Ja kogu see aeg olid päikeselised ilmad!!


Eile viisime Maria lennujaama ära. Peale seda midagi erilist ei teinudki. Meeles vähemalt ei ole.

Ja täna oli terve päev nii superilm!!! Päike paistis ja jube soe oli. Päevitasin õues, lühikeste pükste ja õlapaeltega oli jumala hea olla :) Hiljem käisime Marisega veel poes, et mahla tegemise asju juurde osta - suvekleidid seljas muidugi.


Ja me teeme Marisega kolmapäevast saati mahladieeti - joome iga päev AINULT värskeid kodus tehtud mahlasid. Ja vett. Koolipäevadel joon ära ikka vähemalt 2 liitrit vett, kahel päeval tuli 4l kokku. Aga need mahlad on ikka jube head. Homme lähme rohkem smuutidele üle ja teisipäeval sööme juba salateid, dieet hakkab läbi saama =)


Ja ma lõikasin Marial reede õhtul juukseid ka:

3 kommentaari:

Maria ütles ...

Küll sul ikka veab, et seal nii soe on! =) Kui ma Eestisse jõudsin sadas vihma ja hommikuks sadas uus õhuke kiht lund maha! :S Õnneks on täna juba soojemaks hakanud minema ja päike paistab. Yupee! =)

marilin ütles ...

Eestis pole lumigi veel läinud !!! -.-

Kreete Kakk ütles ...

Teate, see ilm on siinse kliima kohta suht haruldane, nii et ma arvan, et mul lihtsalt vedas/veab ;)

Tana on ka vaga ilus ilm, terve lounapausi veetsime koolis oues :)