esmaspäev, 11. märts 2013

JEEE!

Täna hommikul olin kuidagi vihane kogu maailma peale. Eile läksin jube hilja magama, kuna pidin seda neetud eesti keele artiklit otsima, mida lõpuks ei leidnudki, nii et olin vaid 4,5h maganud. Kooli jõudes oli tuju juba parem, mis siis et nina oli peaaegu otsas kukkunud külma tõttu. Ilmateade mu telefonis ütles, et koos tuulefaktoriga oli -19 kraadi. C'mon, märtsi keskpaigas?!

Täna pidime Liisiga teada saama, kas saame "Noored Euroopa metsades" võistlusel Eesti finaalvooru. Iga vahetund käisin telefoniga netis, et kontrollida, ega tulemusi pole üles pandud. Geo õpetajale polnud ka keegi midagi saatnud. Ja siis just enne eesti keelt (see loll artikkel!!! -.-) pandi tulemused üles ja...






trummipõrin....






ME SAIME EESTI FINAALI!!!

Olime üliõnnelikud mõlemad. 171-st võistkonnast ainult 18 said edasi ja meie olime nende 18 hulgas! Jagasime 5.-9.kohta 18-st. 3.-4.kohaga oli vaid 1 punkt vahet. Igatahes terve vaheaeg tuleb nüüd hull õppimine, tuupimine ja puhkust meil ei ole. Ettekande peame ka kirjutama veel. Finaalvoor on 25.märtsil ehk siis esimene esmaspäev peale vaheaega. Hoidke meile pöialt siis :)

<--- a="">

Kommentaare ei ole: