teisipäev, 26. märts 2013

Noored Euroopa metsades

Eile kl 14:45 sõitsime Liisiga rongiga Tartusse.



Liis, Einar ja Kaspar olid vastas. Käisime pannkooke söömas ja siis poest läbi ja siis koju. Kordasime Liisiga veel hullult palju riike.

Täna oli varajane äratus - kl 8. Hommikusöök jne. Einar viis autoga Tartu bussijaama, kust saime punase bussiga Maaülikooli. Seal oli väike avamine ja siis kohe arvutiklassidesse, kus tegime viktoriini. 50 küsimust, päris lõbus oli. Põhinaljad olid ikka:

Lynx lynx
Martes martes
Canis lupus
Ursus Arctus

Saime viktoriini suht ruttu tehtud jälle ja pidime kõiki teisi ootama. Siis kõndisime kuskile teise hoonesse, kus saime süüa. Kanawrapid on nii head ikka... Siis tehti meile kaks lühikoolitust teemal "Kuidas teha head plakatit?". Üks koolitus oli suht igav ja mõttetu, teisel sai päris mitu head ideed ja mõtet.

Plakatite tegemine oli päris kiire. Pidi tunni ajaga A1 suuruse plakati valmis jõudma. Meil tuli selline:



Kui plakatid valmis, panime need üles ja igaüks esitles oma plakatit. Rääkis ideest jne. Kaameramees filmis ka kõiki, suht jube oli.
Ja ühel plakatil leidsime Liisiga naljakad vead:



Peale võistlust sõitsime autodega Tartu Seiklusparki, kus saime kõigepealt pika õhulennu (300m) ja siis 3 seiklusrada läbi ronida. Enne kolmandat rada hoiatas instruktor meid, et see on väga raske, aga pidin ikka minema sinna. Käed on siiamaani supervalusad. Loodetavasti homme ikka pastakat jaksan hoida :)

Ja teel koju...



Kommentaare ei ole: