esmaspäev, 16. märts 2015

Ruutu10

Kui eelmine nädal lõppes pigem negatiivselt, liiga palju kurbasid/nõmedaid/segaseid asju juhtus, siis see nädal on alanud superhästi!

Tegelikult oli juba üleeile ja eile toredad päevad (halb nädal kestis reedeni). Laupäeval skaipisime Mariaga mingi 4h vist, nii tore girls' night oli. Ja eile käisin ma Kristjani pool, vaatasime filmi "Mandariinid" (jah, ma polnud seda veel näinud). Pärast olin küll segaduses igasugu asjadest ning arutasin Mariaga väga palju oma mõttemaailma ja tundeid, kuid arvan, et jõudsin vist selgusele oma peas.

Täna hommikul (päeval) kutsus Lotta mind välja, et teha üks väike Sub. See hakkab meil traditsiooniks kujunema juba. Megailus ilm oli ja ma panin kleidi ja vahetasin talvemantli ühema jaki vastu. Sain detailse ülevaate Lotta Rootsi-reisist ja pärast vaatasime veel Lotta juures paari videot (tantsuoskused, hihi).

Käisin aitasin Ramsese tuppa, kes oli raamatu ja võtmeteta aeda jäänud ning siis saime Lottaga Kristiines kokku, kus chillisime mõnda aega. Siis suutis Lotta mind Improsse vedada pika mangumise peale.

Tegelt oli nii lahe, et kaalun juba järgmisel esmaspäeval ka minna, aga eks näis, mis saab. Tegime alguses kergemaid ringmänge ja tutvumist ning hiljem läks juba rohkem improvisatsiooniteatriks jne. Peamine point oli selles, et vahetada suvaline inimene suvalisel hetkel stseenis välja ja alustada hoopis uut stseeni. Nalja sai väääga palju.

Seal [vaimuhaiglas] töötab improgrupp Ruutu10

Kommentaare ei ole: