reede, 27. jaanuar 2017

Šotimaal

Kuna jõudsin Maria juurde kohale varahommikul ja olin olnud kolm ööd järjest üsna magamata, olin üllatunud, et vaid kuuetunnise une järel üles ärkasin. Otsustasime käia natuke linnas, et osta poest midagi süüa. Jalutasime ringi, käisime siin-seal ja lõpuks ka Tescos. Õhtul kodus nautisin cheddarit ja panime enam-vähem paika oma siinse nädalaplaani.

Esmaspäevast kujunes pikk päev linnas - käisime pikalt jalutamas, istusime natuke Starbucksist (kuna Eestis seda imekohta ju pole!), chillisime pargis, käisime kahes tervisepoes jne. Perthis on kaks hästi suurt parki - South Inch ja North Inch. South Inchis on skatepark ja mänguväljakud, North Inchis on spordikeskus ja golfirajad. Me käisime South Inchis, kus ühel mänguväljakul oli selline lahe zip line'i moodi kiigeasi.

Parim Frappuccino!



Teisipäeval oli Marial vaja kooli minna, et ühe sõbranna laulule tausta laulda ja record'ida. Ma siis läksin kaasa, nägin Maria kooli ära ja sain esimest korda elus recording studio's hängida. Koolimaja on Marial kodust päris kaugel, vähemalt 40 minutit kõndisime. Tagasiteel ühines meiega Andrew, kellega käisime poes ja siis läksime kolmekesi Maria juurde, et Andrew'le proovimiseks eestipäraseid toite teha.

Mu nunnud - Maria ja Andrew

Kuskilt poola poest saime pelmeenide sarnaseid asju, mida keetsime. Samuti valmistasime keedumunaga kiluvõileibu ja kreeka jogurtiga kama. Andrew'le ei maitsenud mitte ükski asi... :D

Kolmapäeval võtsime ette pikema teekonna kaugemasse Tescosse, mis asub peaaegu teises linnaotsas. Tahtsin osta omale ühe Ben&Jerry's jäätise, kuna siin on see tunduvalt odavam kui Eestis ja siin on kõvasti laiem maitsevalik. Valisin Phish Food'i. Õhtul vaatasime Mariaga filmi "Tallulah", mis oli väga huvitav ja teistmoodi film. Jäätisega muidugi :)

Eilseks olime planeerinud väljamineku. Shannon tuli õhtuks meie juurde ning koos sättisime end valmis ja kuulasime muusikat jne. Kella üheksa-kümne vahel läksime neljakesi välja (vahepeal ühines meiega ka Andrew). Meil oli väga lõbus. Õhtu tipphetk oli ilmselt see, kui käisime Maria ja Shannoniga ühes takeaway's söömas chips & cheese'i. Mul oli kõht megatühi ja see oli maailma maitsvaim asi sel hetkel.

mina, Maria, Shannon

chips & cheese with garlic sauce

Täna on lihtsalt puhkamise päev, Maria magab veel praegugi (kell on pool viis õhtul)ja Shannon alles läks koju. Homme hommikul kl 10 alustan juba koduteed.

Kommentaare ei ole: