esmaspäev, 1. jaanuar 2018

Aastavahetuse trall ja pralle

Laupäeval (30ndal) sõitsime Marttiga peale tema tööd Tallinna, et õhtul Mariaga, kes oli Šotimaalt Eestisse tulnud, kokku saada. Jõudsime küll kokkulepitust veidi hljem, sest mingi f-ing juust istus meil maanteel ees ja sõitis mingi 90 alas 60ga ja nii vähemalt 20 km järjest. Talle oli mingi räme kolonn taha kogunenud ja möödasõidu üritamisega polnud just eriti toredad lood.

Igatahes istusime kolmekesi Kompressoris ja sõime pannkooke ja pärast läksime kuskile pubisse, kus võtsime väikse juustu ja veini ja mõnulesime veel pikalt. Saime sel päeval veel tegelikult Samuelilt kutse, et kas me Marttiga tahaksime Tartus tema ja ta tüdrukuga aastavahetust veeta. Olime küll just Tallinna sõitnud ja meil oli mitu plaani juba tehtud, aga otsustasime kõik ümber tõsta, kuna aastavahetus sõprade seltsis tundus vahvam kui kahekesi aknast ilutulestiku vaatamine. Niisiis sõitsime 31. detsembril tagasi Tartusse.

Võin kohe ära öelda, et aastavahetuse tähistamine oli tõesti väga lõbus ja äge. Jõudsime Samueli ja Laura poole õhtupoolikul. Vaatasime algul niisama telekat, jõime natuke veini jne. Siis aga kraamisime välja Aliase ja mängisime mitu mängu, sest see oli liiga fun, et lõpetada. Väheke enne keskööd mässisime end õueriietesse, võtsime kaasa pudeli šampust ja jalutasime Emajõe äärde.

Sealt oli päris kena vaadata ümberringi lastavat ilutulestikku ja nalja teha kõigi nende inimeste üle, kes oma raha taevasse pilluvad. Täpselt keskööl avasime pauguga šampusepudeli ja tähistasime uue aasta algust. Kodu poole hakkasime jalutama alles kella 5 paiku hommikul :)

Kommentaare ei ole: