neljapäev, 28. detsember 2017

Laura 21 ja dramaatilised jõulud

Selle aasta jõulud olid väga... erilised? Põnevust täis? Dramaatilised? Lisa mõni muu sarnane sõna sinna loetellu ja ikka sobib.


Jõulud olid meil väga ära planeeritud. Kuna meil Marttiga on kahepeale vähemalt 3-4 erinevat "pere", kuhu meid oodati, siis pidime kuidagi ilusti oma plaanid paika saama. 24ndal oli muidugi Laura sünnipäeva tähistamine - mõnus hommikupoolik tema ja Kaspari pool pannkookide ja mõnusa istumisega. Kinkisime talle Harry Potteri prillide ja välgunoolega särgi. :) Õhtuks jäi meie juurde Ramses, kellega tegime mõnusa jõuluõhtusöögi ja avasime mõned pakid.

25ndal olime planeerinud käigu Kambjasse, et ema ja sealse rahvaga jõuluistumine teha. Ootasin seda väga pikisilmi, kuna Kambja inimesi on alati nii suur rõõm näha. Paraku aga läksid asjalood teisiti. Marttil tuli mingi rämedalt suur kõhuvalu, nii et ta ainult vaevles voodis ja piuksus kõhust kinni hoides. Kui see üle ei läinud, kartsin juba midagi hullu ja helistasin igaks juhuks kiirabisse. Nemad aga mingit pimesoole- või muud hirmsat vaevust ei tuvastanud ja andsid mingid rohud sisse lihtsalt. Igatahes pidasime paremaks sel päeval mitte kuhugi liikuda, vaid rahulikult kodus puhata. Ramsese, Laura ja Kaspari saatsime Kambjasse. Olin küll õnnetu, et teistel tuleb vahva päev ja meie peame kodus passima, aga mis seal ikka - tervis on ka oluline.

26ndaks olime planeerinud minna Lagedile ja Tallinna kokku lausa kolmele jõuluistungile, aga Martti ei tundnud suurt soovi autoga sõita, niisiis jäi seegi päev meile lihtsalt koduseks olesklemiseks ja omavahel jõulupühade nautimiseks.


Kommentaare ei ole: