kolmapäev, 31. juuli 2019

Narada ja Riverdance

Kuna teisipäevaõhtuks olime ostnud endale Riverdance'i piletid, siis otsustasime päeva natuke rahulikumalt võtta, mitte tormata igasugu asju tegema, sest tahtsime õhtuse etenduse ajaks veel ärkvel olla.

Olime teisipäevaks planeerinud Naradaga kokkusaamise, mida olin väga oodanud. Narada sõitis oma kodukohast Corki lähedal koos oma koeraga meie airbnb juurde, kus jõime (Narada jõi) teed ning seejärel sõitsime Phoenix Parki, et seal natuke ringi jalutada ja seal Tea Roomis lõunatada. See pool päevast oli hästi tore ja väga-väga armas oli üle seitsme aasta Naradat näha.


Phoenix Park oli tohutult suur ja ma arvan, et me ei näinud sellest üht protsentigi... Igatahes Narada viskas meid pärast autoga natuke linna poole ära, et ise IKEAsse sõita. Meie jalutasime kesklinna, kus tegime natuke suveniiri-shoppingut, jõime kohvi ja jalutasime lihtsalt ringi. Enne teatrisse minekut sõime veel kõhud korralikult täis.

Õhtut ootasin ma tohutult. Juba kuskil 20 minutit enne etenduse algust jalutasime Gaiety teatri juurde ja otsisime oma istekohad üles. Väga head kohad olid - saalis igalt poolt vaadatuna täpselt keskel. Etendus oli imeline! Teatri lava oli küll väiksem kui nii mõneski muus kohas, aga mind see ei morjendanud üldse. Kartsin, et nädal-paar enne reisi ohjeldamatult Riverdance'i muusikat kuulanuna on mul neist lugudest kõrini, aga ei. Nautisin igat sekundit. Üks asi bucketlistis jälle maha tõmmata.

Etendus lõppes võrdlemisi hilja ja väljas oli juba pime, kui kodu poole hakkasime jalutama. Läksime teist teed pidi, et natuke huvitavam oleks. (Selfied, mis me teatris tegime, tulid nii kohutavad, et ma ei hakka ühtki siia toppima)

Kommentaare ei ole: