pühapäev, 3. mai 2020

Koroonapäevik #7

MUL ON KÕRIAUGUNI SELLEST KOROONAST!

Eriolukorda pikendati 17. maini, mis on lihtsalt super (tegelt jube nõme, kuigi ilmselt mõistlik). Positiivseid teste lisandub iga päevaga aina vähem (täna tuli vaid 1), seega olukord justkui stabiliseerub ja paraneb. Ülikoolides on semestri lõpuni e-õpe, mis saab meie välipraksidest, mis peaksid juunikuus toimuma, seda veel ei tea. Kas ikka tehakse (väiksemates gruppides) või lükatakse edasi? Martti bakatöö kaitsmine toimub videovahendusel ning igasugused lõpuaktused jäävad täiesti ära, millest natuke on kahju, aga pole midagi teha.

Aga kooliga on küll hullumaja - tundub, et kõigile õppejõududele väga meeldib kuhjata meile igasugu erinevaid kodutöid ja ülesandeid, sest tundub, et kogu aeg tuleb neid uksest ja aknast juurde, aga tehtud saab palju vähem, sest lihtsalt ei jõua. Üks päev oli väga lootusetus olukorras ja siis kuulasin järjest Terminaatori "Tunneli lõpus" ja tundsin, et need sõnad on 100% minu elu tol hetkel.

Terminaator "Tunneli lõpus"

Vaikselt vist hakkavad asjad looma, aga ikka tundub, et kooliasju on rohkem teha kui oleks siis, kui toimuksid tavapärased loengud. Loodetavasti jääb siis rohkem külge ka. :D

Ühel päeval võtsime kätte ja sõitsime Võrtsjärve äärde Jõesuu vaatetorni ja niisama ringi jalutama. Seal oli vahva ja ilm oli ka nii ilus.

Jõesuu vaatetornis

Kommentaare ei ole: