pühapäev, 25. juuli 2021

Kaheksa aastat armastust

Täna sai meie suhte algusest kaheksa aastat täis ja seda sai päris toredasti tähistatud. Öösel kl 2, kui Martti tuli poest (tõi hommikuste pannkookide tarbeks piima; ja ärge judge'ige meie magamisgraafikut, puhkusel võibki see pekkis olla! :D), pakkus ta välja, et kuna taevas on täiesti selge ja kuu suur ja ümmargune, võiks linnast natuke välja sõita ja kuud vaadata. Mõeldud-tehtud!

Võtsime matid kaasa ja sõitsime Kambja poole mingile lambisele niidetud heinamaale heinapallide vahele pikutama. Kuu oli üliilus (3h oli täiskuust puudu), aga ma oleks isegi soovinud, et oleks noorkuu olnud, sest siis oleksid tähed palju paremini välja paistnud. Vaatamata tohutule valgusele, mida täiskuu meile ja taevale heitis, tuvastasime taevast mõned tähtkujud (okei, mina tuvastasin :D) ja saime niisama palju nalja.

Öine kuuvaatlus

Ja tänane hommik algas pannkookide ja omatehtud vaarikamoosiga. Päeval käisime endale järgmise nädala lõpus algavaks nädalaseks matkaks magamiskotte ostmas ja õhtupoole jalutasime linna, et süüa mõnusalt õhtust La Dolce Vitas, mis on meil Tartus üks lemmikumaid restorane, kus ikka midagi tähistamas käime. Koju läksime väikese ringiga Emajõe äärest.

Teel linna :)

Kommentaare ei ole: