laupäev, 1. jaanuar 2022

Aastavahetus

Kuna terve detsembrikuu olime perede ja sõpradega pralletanud, otsustasime aastavahetuse rahulikult võtta ja olimegi Luluga kolmekesi. See oli parim otsus! Meil oli nii vahva ja mõnus, et polekski muudmoodi soovinud. Tegime head sööki, kuulasime muusikat, vaatasime natuke telekat, kuulasime uue presidendi kõne.

Minut enne aasta vahetumist läksime šampaklaasidega rõdule ning vaatasime naabrite ilutulestikku. Lulu, vaeseke, muidugi kartis hirmsasti ja põgenes vanni alla peitu, kust ta ei tulnud veel tükk aega välja. Meie aga lõime täpselt kell 00 klaasid kokku ja kõik oli väga ilus.


Loomulikult pidime ka tina valama, sest kuidas me muidu teaks, mis meid uuel aastal ees ootab?! Sellega oli ikka üksjagu jamamist. Algul tahtsime tina sulatamist küünla peal teha, aga see polnud piisavalt tugev ja kuum. Mida me siis tegime? Loomulikult läksime alla garaaži, tegime garaažiukse lahti ja küpsetasime sealsamas pool tükki briketti ning sulatasime seal oma tina. :D Aga valatud see asi igatahes sai!


Tulemused:

Kreete - oksal ja/või tänavalambil istuvad linnud (õnn/reisimine), murdunud roos/lill (roos - õnn, seega... õnnetus?).

Martti - lill (tunnustus ja austus), murdunud lill, heegelnõel (no see oleks pidanud küll mulle tulema :D), õun (hea edu võistlustes ja mängudes), kala (head uudised välismaalt).

Kommentaare ei ole: