esmaspäev, 3. jaanuar 2022

Uue aasta eesmärgid

Otsustasin sel aastal lubaduste asemel eesmärgid püstitada. Kõlab ilusamalt ja teostatavamalt. Kõigepealt siis eelmise aasta kokuvõte:

  •  Loen läbi 36 raamatut. Võiks ju reaalne olla. - tehtud :)
  • Käin kuskil (vabalt kasvõi Eestis) reisil/matkal. - tehtud :) Lausa mitmekordselt ja nii Eestis kui välismaal.
  • Õpin rohkem rahatarkusi/investeerimise kohta. - tehtud. Õppisin viimasel aastal selle teema kohta küll rohkem kui ma varem kokku olen õppinud. Lugesin, liitusin FB-s paari temaatilise grupiga, uurisin erinevaid võimalusi ja natukene katsetasin midagi teha ka.
  • Lõpeta bakalaureus!!! - ei ja sellest me rohkem ei räägi :D Aga küll see tehtud saab.
  • Õpi midagi täiesti uut. - tehtud! Rahatarkust õppisin. Samuti õppisin Haapsalu rätti kuduma ja kudusin neid lausa 2. Ja kõike majaostu ja laenusaamisega seonduvat õppisin.

2022. aastal püüan keskenduda nendele eesmärkidele:
  1. Loen läbi vähemalt 24 raamatut. Püüan lugeda ka mõne priskema, mis kaua oodanud on, sellepärast ka number sel aastal väiksem.
  2. Jätkan sama tõsiselt oma hispaania keele õpinguid. See tähendab, et ma loodan Duolingos järgmise checkpointini jõuda, mis tähendab, et ma peaksin ikka iga päev tubli olema. :D
  3. Võtan sel aastal investeerimise teemat tõsisemalt. Eelmine aasta oli varba vette kastmine, maitsmine. Sel aastal tahaksin juba natuke regulaarsemalt midagi teha.
  4. Loodan jõuda selleni, et koon ühe Haapsalu räti nö "õigest" lõngast ehk sellest eriti peenest villasest.
  5. Taaskord võiksin õppida midagi täiesti uut.
  6. Soovin sel aastal rohkem keskenduda oma tervisele. Oleme juba hea vundamendi selle eesmärgi täitmisele ladunud (hakanud veel rohkem värsket sööma ja end rohkem liigutama), aga peamine on järjepidevus.
  7. Jätkata oma eluviisi loodussõbralikumaks ja jätkusuutlikumaks muutmisega.

Kommentaare ei ole: