reede, 8. juuli 2022

Lohe ja Lulu

Natuke muretsesime, et kuidas Lulu ja Lohe üksteisega lepivad ja harjuvad. Lulu osas olime pigem arvamusel, et ta väga vaenulik ei ole, sest ta on nii sõbralik ja pigem rahumeelne kassike. Sellegipoolest hoidsime neid algul pigem eraldi aladel ja lasime järelevalve all vahepeal üksteisega tutvuda. Algul oli ikka väga naljakas, kui tõredad nad üksteise vastu olid. Karvad läksid ikka nii turri ja sisisesid-kõhisesid üksteise peale ja andsid käpaga jne.




Uksealused mängud

Kogu tutvumine võttis umbes nädal aega, mille jooksul magas Martti kõik ööd elutoas, sest me ei saanud kasse ööseks kokku lasta ja kui kassid olid eraldi, aga meie kahekesi magamistoas, hakkas eraldi olev kass mäuguma (või Lohe puhul piiksuma-vääksuma) ja ust kraapima, nii et lihtsam oli ka mõned ööd eraldi tubades magada.

Lulu oli juba paari päevaga Lohega nii leppinud, et keeras end Lohe ees selili (kõht ülespoole olek näitab usaldust) ja proovis Lohet mängima kutsuda. Lõpuks, umbes nädala möödudes oli aga Lohe ka uue eluga nii harjunud, et lasi juba Lulut enda lähedusse ja Lulu sai juba Lohekest emalikult limpsida. Sõprus oligi sõlmitud :)


Kommentaare ei ole: