esmaspäev, 25. juuli 2022

Tegus aastapäev

Õnneks ei olnud meil enda suhte aastapäevaks erilisi plaane tehtud, sest eelmisel nädalal juhtus meil õnnetu kokkupõrge metskitsega, mille tagajärjel kitseke kahjuks eluga hüvasti jättis ja meie auto puksiiriga minema viidi. Ainult poolteist kilomeetrit kodust eemal! Sellegipoolest läks meie aastapäev superhästi ja jäime mõlemad ülimalt rahule. Esialgu olime mõelnud minna koduvallas asuvasse kalarestorani sööma, aga ilma autota jäi see plaan katki. Võtsime siis kätte ja läksime hoopis õue, et natuke ehitada ja askeldada.

Martti võttis kätte ja ehitas endale/meile töölaua, mida saaks edaspidi garaažis ja õues ehitamisel kasutada. Olgu mainitud, et kogu laua disain on minu mõeldud, Martti oli ainult suurepärane meistrimees ja klopsis asja kokku. Kindlasti oleks saanud selle laua ka palju ilusamalt teha, aga kuna meil oskustest veel napib ja materjaliks kasutasime erinevaid jääke, mis eelmistest omanikest alles, siis tuli ta selline nagu tuli. Aga garaaži töölaud ei peagi mingi iludus olema, nagunii saab vatti ja kulub inetumaks ajaga.



Jalad tahame veel natuke lühemaks võtta, et laud oleks mugavamal kõrgusel

Minu imeline idee oli lisada laua tagumisse serva töövahendite sahtel

Mina kasutasin samuti aega otstarbekalt ja katsin puidukaitsevahendiga laudu, millest kavatseme endale kompostikasti ehitada. Juba talvest saati igatsen, et meil oleks kompostikast ja äkki järgmisel kevadel saame juba mõnuga enda komposti tootma hakata... Nii kahju on kõike seda head kraami prükkarisse visata, mis muidu mõnusaks mullaks muutuks ja meie taimi kosutaks.

Õhtu lõpetasime mõnusalt filmi vaadates ja maskitades. :D

Kommentaare ei ole: