teisipäev, 29. mai 2012

Kondenspiim o.o

Täna oli äratus kell pool üheksa. Sam ja Erin pidid siia tulema, et siit koos Euani juurde minna. Alguses istusime niisama, mingi hetk läksime Taraga välja ja siis Euani poole. Seal istusime Euani toas. Mängisime pokkerit - mina võitsin enamus kordi. No ma ei tea, kuidas see juhtus. :D Pärast sõime lõunat ja istusime veits õues. Ja siis lollitasime tema toas ja no asi läks üsna käest ära.

Kui koju jõudsin, selgus, et Maris ja Alana Maya polnudki veel Dumfriesi läinud ja sokutasin ennastki kaasa. Alana Mayal oli Ruby sünnipäevale minek ja Thomas Toshist ostsime talle veel kingituse ja kaardi. Jätsime AMi softplaysse sünnipäevale ja läksime Marisega kahekesi Tescosse. Veetsime seal aega. Veensin Marist, et ta ostaks ühe purgi kondenspiima. Terve tee koju palusin, et kas võin seda kodus süüa. Lõpuks ta siis lubas :)

Ma ei söö kaks aastat kondenspiima enam!!! Kodus sõin terve purgi ära ja pärast oli süda paha ja kõht nii täis, et ei suutnud pärast õhtusööki ka süüa enam. Pole ikka harjunud sellise hiiglasliku suhkrukogusega. Niitsin aias muru ära. Yay! Nüüd olen nii surmväsinud, et istun siin teki sees ja ei suuda eriti midagi teha. Ainult näpud liiguvad veel, et kirjutada.

Kommentaare ei ole: