neljapäev, 2. mai 2013

Ace Xdream I

Pühapäeval oli meie (mina, Laura, Ramses) elu esimene XDream. Vabaduse platsile jõudsime väga varakult, olime vist lausa esimene tiim kohal. Saime oma stardimaterjalid, kinnitasime numbrid ja si-pulgad jne. Anti start - liikusime kolonnis ratastega u 6 km, seal oli siis päris start.

Pisike jooksukas - pidime lahendama täringuülesande, mille vastus viitas, mis punkti peab minema. Võtsime punkti ära ja siis taas ratastele. Ees ootas üheksa KP-d ja rattaetapi keskel oli oodata lisaülesannet. Punktid leidsim kõik üles, mõnes kohas panime veits valesti ka. Issi ootas meid siis õiges kohas ja kui tagasime tulime, et õigesse suunda minna, seisis seal oma rattaga, nägu naeru täis. :)

Lisaülesandeks oli kärutäie saepuruga tee katmine. Käruga tuli joosta mööda lindiga märgistatud koridori ja siis laiali laotada tee peal.
"Võite kasutada labidaid..." Meie juba vehime käte ja jalgadega laiali ja kähku käruga edasi.

Peale ratast jälle jooks, peaaegu 3 km. Jooksuetapiga jõudsime Vabaduse platsile tagasi ja seal ootasid meid - üllatus-üllatus - sõudeergomeetrid! 1000m sõudeergomeetril ja siis oligi peaaegu lõpp. Pidi veel platsile ehitatud torni ronima ja ühelt platvormilt mööda peen puulauda teisele minema.

Lõppkokkuvõttes saime C-raja üldarvestuses 21.koha 38 võistkonna seast, mis minu arvates on esimese korra kohta täitsa hea tulemus. Tunne oli peale lõpetamist väga hea ja võistlus oli hästi lahe! :)


Team Sepapoisid

Kommentaare ei ole: