pühapäev, 26. mai 2013

Creepy õudukas

Reede õhtul vaatasime "Troojat", mis kestis poole kaheni öösel ( o.o ). Laupäeval ärkasin alles kell veerand neli!!!! Päris õudne. Siis chillisin niisama. Õhtupoole rääkisin Mariaga, kuna mul oli tulnud mõte teha filmiõhtu koos. Läksin siis tema juurde (just siis, kui teised grillima hakkasid...). Seal sõime ja ma panin Maria tema uurimistöö kaitsekõnet kirjutama, kuna ta pidi seda tegema. Ise lugesin raamatut :)

Anna soovitas meile õudukat, mida vaadata - "Sinister". Kella 22-23 paiku tulime Mariaga ideele telgis ööbida ja viisime need asjad õue ja panime püsti. Öösel siis hakkasime filmi vaatama. Ma pole vist kunagi creepymat õudukat näinud, kui "Sinister". Mingi creepy face kogu aeg creep'is mind ja Mariat, me lõpuks ei julgenud õue telkigi minna, kuigi õues oli jumala valge. Vedasime end siiski telki, kus rääkisime veel juttu, magama jäime kl 4 paiku vist.


Image and video hosting by TinyPic
Äratus kl 12. Tuppa ja sööma. Siis sorteerisime Maria väiksena tehtud joonistused ära ja peale seda läksime ratastega sõitma. Sõitsime mööda mingit teed xD Pärast ostsime jäätist ka. Tagasi tema juures üritas Maria oma kaitsekõnet lõpetada ja mina oma eesti keele kirjandit alustada, kuid kummastki ei tulnud eriti midagi välja. Varsti läksin koju ka. Igatahes megatore oli :) Eriti telgis, kus nii mõnigi põnev fakt lagedale tuli :D

Kommentaare ei ole: