laupäev, 4. mai 2013

May the fourth be with you

Täna oli äärmiselt mõnus päev. Hommik algas pannkookide lõhna peale ärkamisega. Peale hommikusööki sõitsime Niinesse ja laadisime seal diivani ja veel paar asja bussi peale. Mina, Laura ja Ramses võtsime siis keldrist rattad ja sõitsime Räägusse, seal kohtusime issiga, kes tuli bussiga :) Ühe laari tõime veel nii, Laura ja Ramses sõitsid siis tandemiga, mina issi rattaga. Issi ja Ramses tõid veel asju, mina ja Laura tegime neile Räägus ruumi ja chillisime niisama.

Siis läksid Kaja ja issi bussi ära viima ning vahepeal jõudsid Kati ja Mammu siia. Tegime grilli ja sõime end lõhki. Mammu sai naabrimehega sõbraks, rääkisid juttu :) Naabrimees rääkis meile, kuidas meie maja eelmised omanikud käisid 8 aastat tema saunas, kuna nad ei suutnud omale saunaahju valida, kuigi nad selles osas nõu said :) Ta lubas siis meiega koos kasevihtasid minna tegema :)

Siis õhtupoole saime garaaži võtme kätte ja asusime seda korrastama. Tassisime suure hulga kaste ja muid asju sinna. Päris korralik töö oli see. Lõpuks saime Lauraga sulgpalli mängida :) Suutsime kohe mingeid skille ka näidata - rekordiks saime 84 lööki. Mängisime päris kaua kuni ma lõpuks sulgpalli poole joostes jalaga mööda kivi tõmbasin nii et suure varba küüne juurest tuli nahk suht maha - veri voolas O.O

Nüüd istun toas, puhas ja soe, sõin just linnupiimakomme :)

Kommentaare ei ole: