kolmapäev, 2. september 2015

Tartu Ülikooli aktustepäev

Tudengielu on ikka kiire. Pole siiamaani jõudnud blogida, kuigi iga päev on nii palju mõtteid, mida tahaks kõiki siia üles tähendada.

Esmaspäeval oli Tartu Ülikooli avaaktus. Õigemini mul ol neid kolm. Üldaktus oli Jaani kirikus. Käisime Marttiga vähemalt esimesel korral ikka ära, et maigu suhu saaks. Mõtlesin, et tekitaks natuke üliõpilase tunnet, kui panen pidulikult riide ja lähen TÜ avaaktusele, aga tegelikult rääkis seal mingi sada erinevat meest enam-vähem ühesugust juttu ning keegi ei tutvustanud neid ka (rääkimata neist endist), seega ei teadnud ma ühelgi korral, kes parasjagu räägib.

Kahe aktuse vahel; klassikalist peahoonega pilti ei teinud

Edasi tuli TÜ muuseumis sotsiaal- ja haridusteaduskonna aktus. See oli palju lühem ja toredam. Midagi ikka sai kõrva taha ka panna. Edasi oligi juba AKI (ajakirjandus&kommunikatsioon, infokorraldus) aktus Juhan Peegli (a&k eriala asutaja) auditooriumis. Tutvustati õppejõude ja jagati kätte Ole Rohkem kotid, kus sees igasugu paberikraami. Samuti tehti meist grupipildid :)

Viisakad meie

Tuutoritunnis saime olulist infot selle kohta, mis kõige enne toimuma hakkab, kuidas ainetele registreeruda jne. Meil on kolm tuutorit, kes kõik tundusid väga toredad ja abivalmid.

Õhtul tuli end jälle kodust (julgen seda ühikatuba juba koduks nimetada) välja vedada ja minna oma kursuse tutvumisõhtule. Meile tehti ringkäik Lossimäel ja olulisemates kohtades ja õhtu lõppes Pirogovi pargis tutvumismängude ja niisama omavahel suhtlemisega. Ka tuutorid tegid meist kursuse pildi, mis pidi iga-aastane traditsioon olema.

Meedia kursus '15

Kommentaare ei ole: