esmaspäev, 14. september 2015

Ülikoolist

Mulle meeldib see, et ühiskonnainstituudi õppejõududele meeldib hommikuti magada ja meil ei alga mitte ükski loeng varem kui kl 10. Tegelikult mul algab kõige varem kl 12 ja kolmel päeval kl 14. Saab kaua magada, aga samas läheb päev kuidagi raisku ka, kui keset päeva on 2h loeng...

Kirjutasin eelmisel nädalal Äripäeva Logistikalehte loo kaubaveobörsist, sellel neljapäeval läheb lehte, hurraa! Vähemalt oli midagi teha neil hommikuil, kui loengusseminekut ootasin.

Reede õhtul oli meil, AKI tudengitel, ametlik tutvumispidu korp! Sakalas. Stiiliks oli 80ndate ja 90ndate retro, läksin neooni peale välja, lahe oli. Inimesed olid väga leidlikud olnud oma kostüümidega.

Sukkpüksid olid tegelt täiega neoonid, ausõna! :)

Meid jagati kümneks grupiks ja anti paberid 40 küsimusega teise ja kolmanda kursuse AKI tudengite, magistrantide, vilistlaste ja õppejõudude kohta ning pidime õhtu jooksul neile kõigile vastused leidma suheldes vanemate kursustega, kes samuti peol olid.

Samuti võis igaüks, kes õhtu jooksul mõne skandaalse pildi tegi, postitada selle meie ürituse lehele ja kõigi pildistajate vahel valiti välja võitja ehk kõige skandaalsema pildi omanik (mina võitsin, jei).

Sain juttu puhuda Urmoga, kes samuti suvel Äripäevas oli, ja Andriga, keda varjutasin kevadel, neid mõlemat oli tore näha.

Nüüd ma istun siin meie ühikatoas, haigena. Jah, laupäevahommikul ärgates olin kurguvalus ja nohus, kes teab, võibolla ka palavikus, aga kraadiklaasi meil polnud. Õhtul Martti tõi apteegist, kui tal kohustuslik konverents läbi sai. Morten astus ka läbi, mis oli hästi armas, kuigi tal oli aega vaid pool tundi.

Kommentaare ei ole: