pühapäev, 16. november 2014

Meedialaager - päev #3

Äratama tuli meid Andri, kes ütles õrna häälekesega üle ukse "tere hommikust!". Kell oli juba 8:16, aga liikvel veel kedagi polnud. Kuuldavasti said viimased magamaminejad magama alles kl 5-6 paiku hommikul. 

Peale hommikusööki oli toimetuste koosolekud (ehk gruppide koosolekud). Läksime Muumidega oma klassi ja täitsime tagasisidelehed laagri kohta. Rääkisime veidi juttu ja niisama.

Kell 11 ja 11:45 olid valikloengud. Mina läksin kl 11 loengusse "Miks tulla õppima ajakirjandust ja kommunikatsiooni?", mis oli tõesti huvitav ja hästi tehtud. Kolm esmakursuslast näitasid meile pilte, rääkisid lugusid, tutvustasid oma eriala jne.

KL 11:45 valisin loengu "Kuidas teha huvitavat koolilehte?". Pean ausalt ütlema, et selles olin veidi pettunud. Olin oodanud midagi muud, aga sain hoopis loengu sellest, kuidas teha koolilehte veebi vahendusel - wordpress, twitter, instagram, tumblr, facebook jne. Oleks ikka võinud minna "Küsi mida soovid" loengusse.

Kell 12:30 taas toimetuste koosolekud, kus teibiti kõigile lehed seljale ja saime üksteisele sinna ilusaid asju kirjutada. Pärast kirjutasime teiste gruppide inimestele ka, kellega olime laagri jooksul tutvust teinud.

Laagri lõpetamiseks kogunesime peale lõunasööki aulasse, kus kõik juhendajad andsid meile tagasisidet, kuidas neile meeldis meiega laagris olla (hästi muidugi). Siis anti igas grupis välja eripreemiad, mille Muumide grupis sain mina! :) Oma Andrei Hvostovi loengu reportaaži eest, mis kahjuks küll laagrilehte ei jõudnud, aga mille eest sain ohtralt kiidusõnu.

Kingiks sain Pärnu Postimehe riidest koti täis igasugu ajakirjandusega seotud kola - nt Postimehe kommid, ERR võtmehoidja, TÜ logoga paberiploki, Rahva Raamatu sooduskuponge jms kraami. Ja muidugi peaaegu trükisoe laagrileht 'elvas pressly', mille kallal juhendajate toimetus töötas kogu öö.

Lõpuks pommitati meid taas jäätistega nagu laagrit avadeski ja seejärel võisimegi alustada oma tagasiteed kompsudega rongijaama ja sealt Tallinna.

Kommentaare ei ole: