teisipäev, 8. juuli 2014

Nädal aega kaitseväge

Martti on nüüdseks juba nädal aega Kuperjanovi Jalaväepataljonis olnud. Oleme mõned korrad rääkida saanud ja nad on seal juba päris palju asju teinud. Kehaline koormus on päris korralik - 7-8 korda päevas 20 kätekõverdust ja hommikuti jooksevad, päeval palavaga marsivad ja harjutavad rividrilli jne.

Meil on Facebookis selline grupp, kus on Kupi ajateenijate naised ja seal siis arutame igasugu asju. Päris huvitav on, kuna igaüks saab oma mehelt erinevat infot ja kamba peale (meid on hetkel 14 seal grupis, umbes pooled vestlevad aktiivselt) saame päris korraliku infopagasi. Vahel kui olen Marttilt telefonis midagi küsinud, siis imestab, et kuidas ma neist asjadest nii palju tean :)

27. juulil lubatakse igatahes lähedastel külla minna sinna ja oleme Martti emaga arutanud juba, et kindlasti lähme. Maleva rühmajuhid lubasid ka, et kui soovin oma vabal pühapäeval Võrru minna, siis nende poolest sobib. Viime talle šokolaadi :)

Naljakas on see, et Martti aeti juba habet ajama, kuigi tal enam-vähem midagi ajada ei ole :D Aga seersant nõuab, et iga pisimgi karv oleks aetud :D Nii et habemeajamisasjad peab ka viima talle. Nüüd kui oma peaaegu olematuid karvakesi lõua pealt maha silub, hakkab seal võibolla mingi korralikum asi kasvama :D

Igatsen ja ootan juba 27. juulit!

Kommentaare ei ole: