laupäev, 19. juuli 2014

Algas malev!

Eile hommikul kl 11:40 kogunesime bussijaama ees, kust alustasime oma bussiretke Pärnusse, kus pidime veetma järgnevad 20 päeva. Morteniga saime kohe kokku ja meil juttu jätkus. :)
 
Kohale jõudes pidime bussikast veel kõndima jupp maad oma kottidega. Olin hommikul verd andmas käinud ja ilm oli jõle palav ja vahepeal oli küll selline tunne, et viskan pildi tasku, kuna söönud ei olnud ma peale paari šokolaaditüki mitte midagi. Lõpuks siis jõudsime kohale. Nägime Morteniga veel Ingriini ja ma rääkisin Hedvigiga ka juttu.
 
Elame Pärnu Vabakooli klassiruumides. Süüa saime ka suht kohe ja söögid on siin head. Tubades on väga lämbe, kuna aknad käivad väga natuke lahti, aga äkki harjub ära...
 
Õhtul mängisime veel tutvumismänge. Algul tiirutasime ümber koolimaja, aga ei leidnud ühtki head kohta mängimiseks. Läksime lähedale parki hoopis. Tegime seal neid tüüpilisi maleva tutvumismänge ja siis tuleb mingi joodik meie juurde. Hakkab seal rühmajuhtidele külge lööma ja tahab, et üks malevlane kaasa tuleks temaga. Saime lahti temast lõpuks. Lasime edasi ja siis tuli teine joodik, mingi eriti creepy näoga. Siis otsustasime tagasi minna. Leidsime aiaaugu, kust pääsesime koolimaja palliplatsile ja läksime hoopis sinna :) Õhtul (öösel) mängisime veel maffiat.
 
Hommikune äratus oli kuue paiku. Me töötame neljas erinevas hotellis gruppidena. 18-aastaseid on meie rühmas koos minuga kolm ja meid saadeti Tervis/Paradiis hotelli. Teised jagunesid Tervis Spa, Strandi ja Ammende villa vahel.
 
Minu, Morteni ja Aleksandri töö seisnes siis põhimõtteliselt hotelli hommikusöögibuffee laudade koristamises. Ei midagi keerulist. Näpud lihtsalt väsisid ära lõppematute nõudehunnikute tassimisest. 18-aastaseid on sinna hotelli aga sellepärast vaja, et aeg-ajalt saame me õhtuti baaris töötada ja seal peab täisealine olema (obviously).
 
Nüüd olen juba töölt kodus olnud tund aega, nautisin külma dušši ja vedelen niisama, ootame teisi koju, kes läksid tööle alles kella kümneks ja tulevad kl 14.

Kommentaare ei ole: