esmaspäev, 28. juuli 2014

Kuperjanovi külastuspäev

Eile peale tööd kella kolme ajal seadsin sammud bussijaama poole ja sõitsin Viljandisse. Liina võttis mu sealt peale ja peale poeskäimist (ja ilge hunniku igasugu asjade kokkuostmist) sõitsime Valgemetsa Katsi juurde. Seal ööbisime ja hommikul ärkasime juba kell 7:30, et alustada sõitu Võrru.
 
No olime mõlemad ikka parajalt närvis - kuu aega polnud ju näinud üksteist. Oleme küll pea iga päev telefoniga rääkinud, aga see on ikka midagi muud. Passisime kuskil 20 minutit seal järjekorras, et end kirja panna. Seal pisikeses onnis oli niiii palav, et reaalselt oli tunda, kuidas higi voolas mööda selga, mõnna. Lõpuks saime siis registreeritud ja kutsuti raadiosaatjaga reamees Kakku. Ootasime õues tükk aega ja iga kord kui mõni pikem tüüp tuli eemalt, vaatasime, et see on nüüd meie oma, aga ikka pidime pettuma. Kui olime juba mingi 45 minutit oodanud, palusime neil uuesti kutsuda ja selgus, et esimesel korral ei olnud signaal läbi läinud ja nüüd tuli Tibuke mõne minutiga :)
 
 
See esimene pilk ja esimene kalli olid niiii head. ^.^
 
Siis läksime kolmekesi ja istutasime end kuhugi varjulisemasse kohta maha ning küsisime igasugu asjade kohta. Goldberg tuli ka suht kohe sinna ja tutvusime. Ta oli nii jutukas ja Liina rääkiski temaga rohkem vist kui Marttiga. Igatahes oli nii hea jälle selles kaisus olla :)
 
Kella 12 paiku tulid ta vanavanemad ja nad tõid lisaks minu ja Liina toodud stuffile veel kooki ja herneid ja muid asju. Siis tunni pärast läksid saatis Martti nad ära ja Goldberg toimetas minu sõdurikodu ette, kus ma võisin üksi oodata (mujal territooriumil ei tohtinud külalised üksi olla). Siis nad läksid sööma ning ma chattisin Aleksandriga facebookis. Ta tuli varsti minu juurde ja ajasime juttu mõnda aega. Agnega tutvusime ka ja istusime Martti telkmantli peal koos.
 
Peale söömist veetsime Tibuga veel mõne tunni koos, käisime sõdurikodus ka istumas ja kooki söömas ja õues istusime ka. Goldbergi tüdruk jõudis ka lõpuks kohale, nii et kohtusime ka ära. Kell viis oli see kurb hetk kui pidime lahku minema : ' ' ' ( Uuesti näeme ilmselt alles augusti lõpus või isegi septembris. :( Muidu oli niiiiiii tore ja olime mõlemad superhappyd :)

Kommentaare ei ole: