neljapäev, 24. juuli 2014

Naiste Päev

Täna oli meil malevas Naiste Päev, mis tähendab, et poisid peavad meid päev otsa poputama ja siis meie teeme neile mänge ja võistlusi, et selgitada välja parim kandidaat malevapulma peigmeheks.
 
Hommikul ärkasid poisid juba pool seitse ja läksid alla kööki pannkooke küpsetama, et neid kaks tundi hiljem tüdrukutele voodis moosi, šokolaadikreemi ja kohviga serveerida. See oli ülimalt armas. Kahjuks pidin ma kell seitse juba tööle minema, mis tähendas, et kuulsin sellest alles hiljem :(
 
Peale tööd käisime rannas osadega, kus sain omale korralikud päevitusriiete randid ja näo põletasin ka suht ära. Tagasi kodus, käisime söömas ja siis alustasime poiste võistluste korraldamisega.
 
Esimeseks pidid nad kirjutama 5 minutiga armastuskirja ja siis selle ette kandma. Sealt tuli mitu päris armsat ja ilusat asja. Mõned katkendid:
 
/.../ Öösel taevasse vaadates meenuvad mulle su säravad silmad. /.../
/.../ On möödunud kuid mil ma nägin su imelisi taevasiniseid silmi ja tundsin su sooje huuli. /.../
/.../ Sinu igat detaili ja liigutust oma graatsia ja õrnusega tahaksin vaadata igavesti. /.../
/.../ Kõik, mis ma siin ilmas soovin, on olla koos sinuga. /.../
 
Seejärel kutsusime nad kõik kordamööda tuppa ja küsisime neilt küsimusi stiilis "Milline oleks su unistuste tüdruk?" ja "Mida teeksid, kui pargis tuleks su naist meelitama purjus mees?". Peale seda ringi läks kaks poissi ära, kuna nad pidid tööle minema. Ülejäänud neli poissi panime me tampoonireklaame tegema. Morten üllatas väga ja nii Hans kui Kristjan rääkisid meile maailmasõdadest.
 
Seejärel panime kümme tüdrukut rivvi ja poisid pidid kordamööda aja peale neil selja tagant rinnahoidja ühe käega avama (särgid olid seljas ikka). Kõige kiirem suutis seda teha ajaga 9min 22sek.
 
 


Seejärel liikusime alumisele korrusele, kuna rühmajuhtide tuba oli jube umbseks ja palavaks muutunud suure sagimise peale. Seal pidid kõik neli kutti lakkima ühe tüdruku ühe käe küüned punaseks/siniseks. Tulemused olid võluvad. Minu küüsi lakkis Hans, kes suutis küünelakki määrida isegi mu sõrme teisele poolele, rääkimata küünt ümbritseva naha lakkimisest.

Viimaseks proovikiviks oli patsi tegemine. Seda tegid nad jälle kordamööda, et teised ei saaks esimese pealt õppida ja tulemus oleks originaalne. Kolm otsustasid punupatsi kasuks ja üks tegi keerupatsi.

 
Viimaks istusime tüdrukutega rühmajuhtide tuppa maha ja valisime võitja, kelleks osutus...
 
...homme saate teada :)

Kommentaare ei ole: