kolmapäev, 11. jaanuar 2012

"Keha"

Sain issilt jõuludeks Stephenie Meyeri raamatu "Keha". Lugesin selle kuskil 3-4 päevaga läbi, nii huvitav oli.


Esimesed 100-150 lk ei saanud väga hästi aru, mis toimub. Kõik oli natuke segane ja lugu algas ka kohe mingi sündmusega. Aga üsna ruttu sain pihta ja siis läks lugu juba väga huvitavaks.

Lugu on siis nii, et Hinged on Maa peaaegu täielikult vallutanud - inimkehad on üle võetud, et meie inimkonda paremaks muuta. Hinged nimelt on väga lahked ja sõbralikud ning neile ei meeldinud, kuidas Maal elu käis: mõrvad, sõjad, kadedus, pahatahtlikkus.

Nüüdseks on vabu inimesi veel vaid käputäis - paarkümmend, kes end varjavad. Rändaja - hing - pannakse Melanie sisse. Melanie aga keeldub oma meeli kustutamast ja teeb Rändaja kohaloleku võimalikult piinarikkaks. Melanie igatseb oma armastatu (Jaredi) ja oma venna (Jamie) järele ning selle tulemusena hakkab ka Rändaja neid armastama ja igatsema. Koos otsustavad nad neid otsima minna.

Nad leiavad need vabad inimesed ja jäävad nende juurde. Varsti hakkavad inimesed neid usaldama. Jared on üks viimaste seas, ta on alguses ikka väga vihane Rändaja/Melanie peale.

Lugu lõppeb muidugi hästi - lõppu siiski ette ei räägi, et midagi üllatuseks ka hoida. Minu lemmiktegelane oli Ian. Ta oli lihtsalt nii... Hooliv ja armas (=

Soovitan VÄGA lugeda seda!

Kommentaare ei ole: