reede, 20. jaanuar 2012

Lekkiv katus

Eilne oli isegi päris ok päev. Vähemalt midagi toimus. Rural Skills oli muidugi suhteliselt igav nagu alati... Tegime oma Farm Study edasi. -.- Siis oli vaba tund, jee. Istusin raamatukogus arvutis, hilejm lugesin.

Module. World Cinemas sai nalja. Meie õps puudus ja siis tuli meile mingi asendusõps (mustanahaline). Nime ei tea. Igatahes ta ei osanud meile seda filmi käima panna ja siis jamas sellega mingi pool tundi seal. Vahepeal pomises seal midagi prantsuse keeles enda ette. Lõpuks kutsus kõrvalklassist õpetaja appi. See ka ei saanud hakkama. Siis see kutsus Mr Simmsi, arvutiõpsi. Ta vajutas umbes kolme klahvi ja film läks tööle. Aiaii, nalja sai.

Teine Module pidi Creative Writing olema, aga meil neljaks nädalaks selle asemel RMPS (Religious, Moral and Philosophical Studies). Arutasime jälle Avatari. Siis kui just filmi vaatasime, läksid tuletõrjealarmid tööle. No tore. Kobisime siis klassist välja ja õue kooli ette, kus Registrationigruppide kaupa oodati. Külm oli. Selgus, et seekord oli päris värk, sest tuletõrjeauto tuli kohale ja mingi värk käis. Mitte midagi suurt igatahes.

Ahjaa, koolis meil laseb katus ka läbi, osad klassid on kergelt basseinid. Küll sel koolil on ikka nigelad katused - eelmine aasta lendas võimlakatus minema ju...

Kehalises oli igatahes suht tore. Tegime terve klassiga Thornhillis tervisekõndi. Haha, napakas. Osad vingusid juba esimese 20 minuti järel, et ei jaksa enam (kiirkõndi tegime).

Okei, see vist ongi kõik praeguseks. Tsaubaka!

Kommentaare ei ole: