esmaspäev, 9. jaanuar 2012

Tallinnas elab 4 miljonit inimest, õu riili?

Reedel koolis oli suht normaalne. Private Studys küsis Mrs Howdle koos teiste sealolevate lastega (S2 omad) minult ja Lauralt Eesti kohta küsimusi. Eelkõige kooli kohta. Kõik otsustasid, et on oma šoti kooliga rahul ja ei taha eesti kooli minna. Siis pani Mrs Howdle nad arvutist Eesti kohta fakte otsima, et siis meilt küsida.

"Mis on Eesti pealinn?"
"Mis värvi on Eesti lipp?"
"Kui suur on rahvaarv Eestis?"

Küsimuse peale, et kui palju inimesi elab Tallinnas, vastas Kreete oma lolli peaga kogemata 4 miljonit. Ma ju teadsin, et tegelikult on see arv ca 400 000. Laura naeris mu üle, küsides, et kuidas saab Tallinnas elada 4 miljonit inimest, kui Eestis elab ainult 1,3 miljonit...

Inka oli superigav. Lugesime mingit lühijuttu mingist Joe'st ja kuna terve klass suht igavles, siis jäime kõik õues puu otsas hüppavat oravat vahtima.

Rural Skillsis läksime mingite lossivaremete juurde. Morton Castle. Suht
passisime seal niisama. Poisid + Beth mängisid mingit ärapeitmise ja pudeli pikalilöömise mängu, millele me Lauraga pihta ei saanud. Daniel kukkus mäest alla. Teine Daniel tegi oma ramseselikke nalju. Otsisin Google'st paar pilti ka Morton Castle'ist.


Kommentaare ei ole: