teisipäev, 24. jaanuar 2012

Tere kollu -- random

Täna hommikul oli üllatavalt kerge ärgata. Mis siis, et magasin täna öösel vaid 4h. Riidesse, särki-värki. Siis kooli. Lisega jätsime ka hüvasti juba.

Koolis oli natuke huvitavam kui tavaliselt. Või tegelikult. Polnud ka. Aga ma vist mõtlesin selle enda jaoks huvitavamaks. Tundub, et ma olen üleväsinud või midagi, selline energia oli sees täna. Bioloogiatundidest jääb midagi meelde ka xD

Põhimõtteliselt... SE-s istusime niisama. Matas jätkasime võrrandisüsteemide lahendamisega. Jõudsin ülesannetega enne teisi valmis, kuna tean seda teemat läbi ja lõhki juba ja lugesin siis raamatut. Inkas tegime terve tunni esseeplaani terve klassiga koos. Teises tunnis pidime ühe iseseisvalt tegema. Tegin ära ja kritseldasin siis oma A4-kausta peale. Seda kaunistavad mitmed 30STMi laulusõnad. =)

Private Studys andis Mrs Howdle meile nipiga ülesandeid. Kirjutan paar siia, kes ära arvab, võib kommentaaridesse panna :)


Kuningal on kaks poega ja kaks kaamlit. Ta tahab kaamlid poegadele päranduseks anda, aga kaamleid lahutada ei saa. Ta annab kummalegi pojale kaamli ja seab paika finišijoone. Pojad peavad kaamlil seljas olles finišijoone ületama ja see, kumma kaamel koos ratsanikuga ületab selle VIIMASENA, saab kaamlid endale. Pojad hakkavad siis võimalikult suure ringiga minema, et võita. Viimaks, kui nad juba päevi sõitnud on, otsivad nad üles targa, et sellelt nõu saada, kuidas olukorda lahendada. Tark ütleb neile ühe lause, mille peale mõlemad pojad kaamlite selga hüppavad ja finišijoone poole ajavad. Mis lause tark neile ütles?


Mees elab 15.korrusel. Igal hommikul sõidab ta liftiga alla ja läheb tööle. Peale tööd läheb ta koju. Kui liftis on peale tema veel keegi ja/või kui õues sajab vihma, sõidab mees liftiga otse 15.korrusele. Kui ta aga on liftis üksi ja/või õues on ilus ilm, sõidab ta 10.korrusele ja jätkab sealt jalgsi. Miks ta nii teeb?


Koju jõudes tervitasime Marisega. Naljakas, kui ta kodus tagasi on, nii harjusin ära Lisega. Siis niisama ajasime juttu. Rääkisime ülikoolist. Ütlen vaid, et mul on ideid, mida õppima minna, aga eelistaksin neid arutada näost-näkku :)

Kommentaare ei ole: