neljapäev, 5. jaanuar 2012

Quality Time.

Oioioi, pole nüüd ühestki vaheajal toimunud sündmusest kirjutanud... Hakkame siis pihta kuskilt kaugelt.

Peale jõule, 27.detsembril saime oma uue maja võtmed kätte (Lõpuks ometi saan kolimisest kirjutada, enne pidi ju saladust Mummi eest hoidma!) ja alustasime kolimist.
Hull tassimine ja värk käis iga päev. 29. tuli Jim ka, kes 30. aitas suure mööbli kolimisel. Kevin ja Narada aitasid ka. Lise ja Anna olid igal pool abiks kus said.
30.detsembri õhtul läksin koos Narada ja Lisega nende juurde, kus ööbisin. Järgmine hommik tegime Lisega koos süüa, mida õhtul meie uude majja soolaleiva- ja aastavahetuspeole kaasa võtta. Siis kuskil viie ajal hakkasime lennujaama sõitma, kust Laura ja Mummi kätte saime. Kohtumine möödus pisarateta... :)

Aastavahetus oli hästi tore. Sõime end kolm kilo raskemaks. Peale seda tegi Maris oma tantse, millest Lauraga ka osa võtsime. Mumm vist ei julgenud. Igatahes ma hakkasin ühe tantsu ajal nii jubedalt naerma, et pidin ära minema.

Edasised päevad on siiani olnud kõik päris tihedad.
Käisime Allantonis, kus toimus ka väike aastavahetuspidu. Oli mini-liputseremoonia. See taimaalasest isaga kutt oli päris "xd". Seal sõime ka ennast suht täis. Me vist muud ei teegi.

Allantonis oli meil naermise tund ka. Tegime igasuguseid napakaid naermise harjutusi (teeskle, et oled telefonil ja naerad oma sõbra nalja üle). Mina ja Maris saime naerukrambid lõpuks...

Käisime Narada ja Lise juures korve punumas, Dumfriesis teisekäepoodides. Ja Lauraga oleme palju väärakaid asju teinud. Koer oli kahtlane. Dumfriesist saime mõlemad hunniku kola (riideid) omale. Kaabud ka! Äge.
Väga rahul olen kõigega.

Homme siis koos kooli! Ootan väga :P



2 kommentaari:

Leivo ütles ...

Teil on seal nii lahedad asjad kõik käsil!
Ning see kübarate pilt meeldib mulle väga.

Kreete Kakk ütles ...

Meil on siin täitsa lõbus jah.
Aitäh, meile ka kaabud meeldivad! :)